Grazyna Kwasniewska

Onze praktijk vindt haar oorsprong tijdens lange gezamenlijke wandelingen in de natuur. Hier is de basis ontstaan om onze krachten, onze verschillende expertises en ervaringen te bundelen en samen te laten komen in de Praktijk voor Relatie- en Gezinstherapie, coaching en advies.

Onze medeoprichter Harry Kamphuis, coach en adviseur, koos de naam STRNGTH.
Deze naam staat voor groei in kracht door samenwerking en vertrouwen.

 

Grazyna Kwasniewska

Mijn naam is Grazyna Kwasniewska, ik ben relatie- en gezinstherapeut en praktijkhouder. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een open en transparante houding, heldere communicatie, duidelijke verwachtingen en doelen.

Ik bied cliënten een veilige en vertrouwde omgeving, houd cliënten (waar nodig) een spiegel voor, weet hen te motiveren tot verandering en bewaak de afgesproken verwachtingen en doelen.

Vanwege mijn Poolse afkomst heb ik affiniteit met de transculturele manier van werken. Respect voor diversiteit vormt een belangrijk uitgangspunt in mijn werk.

Ik spreek Nederlands en Pools.

 

Opleiding en ervaring:

  • HBO-MWD opleiding
  • Voortgezette Opleiding “Jeugd, Gezin en Context”
  • Postdoctorale Opleiding Systeemtherapie ( relatie- en gezinstherapie).
  • FFT therapie ( FunctionalFamily Therapy ),  ‘evidence based’ gezinstherapie voor gezinnen met problematische adolescenten.  
  • KUK behandeling (Kinderen Uit de Knel), de behandeling voor beter ouderschap bij ernstige (vecht)scheiding problemen.  

Naast mijn praktijk in relatie- en gezinstherapie ben ik al ruim twee decennia werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheid Zorg. Op dit moment ben ik al een aantal jaren werkzaam bij GGZ instelling “Osperon” in ‘s-Hertogenbosch.

Meer weten? Maak direct een afspraak